fbpx
Menu Sluiten

Een goede boekhouder voor een vast bedrag per per maand. Geen uurtje factuurtje & geen onverwachte kosten.

Ons verhaal.

Mijn naam is Bart Schipperen, mede-eigenaar van Schipperen Advies en Administratie. Tijdens mijn jaren als carrière in de accountancy heb ik in de keuken mogen kijken bij diverse accountantskantoren. Wat mij is opgevallen tijdens deze periode zijn de torenhoge facturen, voor de standaard werkzaamheden die er verricht worden.

Onze oplossing.

Met Schipperen Advies & Administratie ontzorgen we de kleinere ondernemer (MKB en ZZP), door de volledige (of gedeeltelijke) boekhouding uit handen te nemen. We geven je passend advies, staan altijd klaar voor vragen en zorgen dat je meer tijd overhoudt iedere maand.

Onze all-inclusive abonnementen zijn al verkrijgbaar vanaf €79,- per maand. Uiteraard is dit afhankelijk van het aantal facturen, de rechtsvorm en wat je overige wensen zijn. Wij geloven in een langdurige samenwerking, die rendabel is voor beide partijen.

Hoe houden wij de tarieven betaalbaar?

We gebruiken de allernieuwste accountancy software, die het voor zowel de klant, als ons een stuk gemakkelijker maakt. Facturen en bonnetjes worden makkelijk aangeleverd via een handige app. Daarnaast houden wij onze overheadkosten zo laag mogelijk, waardoor wij jou de beste prijs kunnen bieden. 

Geen uurtje factuurtje & geen addertjes onder het gras: gewoon één vaste prijs, zonder gedoe.